Over ons

U kunt bij ons versgebakken koekjes en taarten bestellen. Proef onze appeltaart en u wilt nooit meer iets anders! Heerlyck is een plek in Houten waar u de smaak van vroeger proeft, dat is waar u ons aan herkent.

Alle koekjes en taarten zijn dagvers en worden door onszelf klaargemaakt – met liefde en zorg. Ambachtelijk, en biologisch op aanvraag. We zijn graag open en transparant over hoe we werken. U ziet alles wat er gebeurt in de open keuken.

Maar één ding houden we geheim: onze recepten. Dankzij deze oud-Hollandse recepten proeft u de smaak van vroeger, met echte ingrediënten zoals roomboter en volle melk. Hét medicijn voor als u soms een beetje heimwee heeft naar die goede oude tijd.

Heerlyck is een plek in Houten waar medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk zijn. Zij leren hier (horeca)vaardigheden, ontwikkelen zichzelf en bakken met veel liefde allerlei lekkers voor u.

Professionals van Philadelphia Zorg begeleiden de medewerkers. We zijn gevestigd in Het Houtens Erf (ZorgSpectrum) en dat maakt Heerlyck een unieke samenwerking tussen mensen met een beperking en ouderen.

We zien u graag als u uw taart of koekjes op komt halen!